kaart op maat

persoonlijke illustraties

Je gaat trouwen of krijg je een kindje. Viert een belangrijk jubileum of gewoon een gaaf feest. Laat dan een unieke kaart op maat maken. Volledig aangepast aan jouw wensen. Een kaart die jouw verhaal vertelt is van grote waarde voor nu en later. Met persoonlijke elementen die naadloos aansluiten bij wie jij bent of wie jullie zijn. Kijk snel verder wat ik voor jou kan betekenen.

Grootse momenten verdienen aandacht

Wil jij net even wat anders dan Jantje of Achmed? Ben jij klaar met de ge-eikte kaartjes die er op het internet te krijgen zijn? Wil jij opvallen in de massa? Zoek je iets waar je de voor jullie zo belangrijke symboliek in kwijt kan? Ik sta te popelen om samen met jou een blijvende herinnering van dit bijzondere moment te maken.

Waarom een kaart op maat

“Het is gewoon heel erg leuk om een kaart te laten maken die helemaal voldoet aan jouw wensen en daardoor ook heel persoonlijk is.” 

Nadra. van der Veeke

ja, dit wil ik

Prijs vanaf €330

Kaart op maat – Full package

- Van kennismaking tot digitale proefdruk
- Ambachtelijke maatwerk illustraties op voor- en achter/binnenzijde
- Tekstuele opmaak van een enkele of dubbele kaart
Lees meer...

- Inclusief onbeperkte feedbackrondes, 
- Alle formaten mogelijk
- Drukwerkbegeleiding (exclusief drukkosten, prijs op aanvraag)
< Terug.

Kaart op maat - Light

Prijs vanaf €220

ja, dit wil ik

- Van kennismaking tot digitale proefdruk
- Kleine ambachtelijke maatwerk illustratie voorzijde
- Tekstuele opmaak van een enkele kaart
- Inclusief 2 feedbackrondes
Lees meer...

- A6 formaat of Din Large
- Exclusief drukwerkbegeleiding en drukkosten (prijs op aanvraag)
< Terug.

Zo gaat het in zijn werk

Een bijzonder moment vraagt om extra aandacht. Daarom start ik het traject altijd met een videogesprek. Om die manier krijg ik het beste een beeld bij wie jij bent of wie jullie zijn. We nemen alle wensen door en ik vertel de mogelijkheden. Want sky is the limit! Samen bepalen we of jouw wensen passen bij de ‘Full package’ of het ‘Light’ pakket. 

INSPIRATIE
Van tevoren heb je al wat informatie verzameld. Dit kan in de vorm van een pinterestbord zijn, enkele plaatjes van google, een kleurenpalet, een vaag idee dat je in je hoofd hebt, of een lijstje met wat je vooral allemaal níet wilt. Dit alles voegen we in het traject samen tot een uniek en eigen concept.

VAN SCHETS NAAR KAART
Met potlood schets ik jouw ideeën op papier. Deze pas ik indien nodig voor je aan totdat je er helemaal blij mee bent. Vervolgens werk ik de schets uit met o.a. ecoline, brushpennen, fineliners, waterverf. Jouw idee transformeert in deze fase van schets naar een kleurrijke wereld op papier vol details. Samen met de door jou aangeleverde tekst en gegevens maak ik de kaart op. 

EXTRA OPTIES
Wil je jouw kaart op maat uitbreiden met extra opties zoals sluitstickers, gepersonaliseerde postzegels, adresstickers of enveloppen? Ook dit is mogelijk! Laat me dit dan weten en ik deel de opties met je. 

kaart op maat aanvragen

Benieuwd hoe ik te werk ga?

bekijk mijn werkwijze

Zij lieten een
kaart op maat
maken

Zij lieten een kaart op maat maken

Wij zijn ontzettend blij met de kaart die Karen heeft ontworpen voor onze bruiloft. Het is gewoon heel erg leuk om een kaart te laten maken die helemaal voldoet aan jouw wensen en daardoor ook heel persoonlijk is. Hartstikke bedankt Karen! 

Nadra van der Veeke

Ik wilde graag een geboortekaartje voor ons eerste kindje en Karen, creatieve brein achter studio one of a kind, had aan een half woord genoeg. Ze wist precies vast te leggen hoe ik het voor ogen had, kwam met leuke details en aanvullingen. De vrolijkheid spat van het kaartje af, ik heb veel complimenten gehad van familie en vrienden. 

Sanne Pieper

Fijne samenwerking met Karen tijdens het ontwerp van het geboortekaartje van mijn zoon. Het resultaat is een uniek familieportretje met zeer treffende en charmante karikatuurtjes. Heel bijzonder! ❤️

Fieke Payens

EN DIT IS WAT ZE EROVER ZEGGEN:

Hoi! Wil je contact met me opnemen over een nieuwe opdracht of om (geheel vrijblijvend) de mogelijkheden te bespreken? Stuur me een e-mail of vul hiernaast het contactformulier in. Ik probeer zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

versturen

Aanvraagformulier

Dankjewel voor je aanvraag!

Ik probeer zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

vul het formulier in en ik neem contact met je op

Gaan we samenwerken?