persoonlijke illustraties

huisportret

Heb jij dierbare herinneringen aan je vroegere woonhuis of het huis waar je nu woont? Of ben je onder de indruk van een prachtstaaltje architectuur en wil je dit pand aan jouw muur hebben hangen? Of wil je een illustratie van jouw bedrijfspand aan de wand zien schitteren? Dat kan! Ik maak van ieder gebouw een unieke illustratie. 

Illustratie gebouw

Een gebouw, woonhuis, (woon)boot, stal of schuur. Ik teken het allemaal. Van het Rijksmuseum tot een prieeltje. Alles wordt met de hand, met potlood, pen, ecoline op papier vereeuwigd. Ambachtelijk gemaakt en daardoor met enorm veel karakter. Je kunt hem af laten drukken op een posterformaat naar keuze. Een perfect cadeau voor jezelf of voor een dierbare.

Waarom een getekend portret

“We hebben Karen gevraagd om het geboortehuis van mijn vader te tekenen. Het is een monumentale boerderij met heel veel details en een hele lieflijke uitstraling. Karen heeft het huis en juist dit gevoel heel goed weten vast te leggen.”

Niek Pouwels

ja, dit wil ik

Huisportret

Prijs vanaf €200,-

De kosten zijn inclusief btw, exclusief druk- en verzendkosten. Neem voor de exacte prijs geheel vrijblijvend contact op.

Ieder huis is uniek. Het tekenen van het ene huis vergt meer tijd dan het andere. Dat is afhankelijk van de grootte, omgeving en de details. Hieronder zie je een prijsindicatie. Neem contact op voor de exacte kosten en mogelijkheden.  Bekijk de prijzen...

- Huis vanaf: € 200,-
- Tuin erbij vanaf: € 50,-
- Huisdier: € 30,-
- Klein element: € 25,-
- Medium element: € 50,-
- Groot element: €75,-
- Afdruk op A5: € 15,-
- Afdruk op A4: € 20,-
- Afdruk op A3: € 25,-
< Terug

ja, dit wil ik

Prijs vanaf €300,-

Deze bedragen zijn indicatief en gelden alleen i.c.m. elkaar in de vorm van een volledig familieportret. De kosten zijn inclusief btw, exclusief druk- en verzendkosten.

Wil je een portret van jouw huis mét een familieportret (link naar familieportret)? Dat kan! Neem contact op voor de exacte kosten en mogelijkheden. Bekijk de prijzen...

Huisportret i.c.m. familieportret

- Huis vanaf: € 200,-
- Tuin erbij vanaf: € 50,-
- Volwassene: € 65,-
- Kind (tot 12 jaar): € 40,-
- Huisdier: € 30,-
- Klein element: € 25,-
- Medium element: € 50,-
- Groot element: €75,-
- Afdruk op A5: € 15,-
- Afdruk op A4: € 20,-
- Afdruk op A3: € 25,-
< Terug

Wat heb ik van jou nodig

Voordat ik kan starten met het tekenen van het gebouw, moet ik natuurlijk precies weten wát je getekend wil hebben. Dus graag ontvang ik bij de aanvraag een foto van het object. Samen bespreken we dan welke elementen er allemaal in de illustratie komen. Teken ik alleen het huis, de voortuin erbij, of alleen jullie lievelingsboom naast het huis. Aan de hand van deze informatie reken ik uit hoeveel werk het is en wat de kosten zijn.

Wil je het huisportret combineren met een familieportret? Dan heb ik van ieder persoon, huisdier of element duidelijke foto’s nodig. Van personen een duidelijke close-up van het gezicht en minimaal één foto van top tot teen in favo outfit. Daarnaast wil ik graag de lengte weten én een korte beschrijving van het karakter van de persoon. Ik maak van alle losse foto’s een mooie compositie voor het geïllustreerde portretje. 

Ik streef ernaar om ieder portret binnen 4 weken na ontvangst van de input op te leveren. Afhankelijk van de ruimte in mijn agenda en de omvang van de aanvraag. Sneller nodig? Dit kan soms in overleg.

portret aanvragen

Zij lieten een
getekend huisportret 
maken

Zij lieten een getekend huisportret maken

Hele fijne ervaringen met Karen gehad. Eerst als verrassing voor mijn vriend zijn huis laten tekenen, en daarna ook voor mijn moeder. Je krijgt eerst een schets, waarna ze de uiteindelijke tekening met kleur maakt. Bij elke fase kreeg ik een update, en als je iets aangepast wilde hebben dan deed ze het vrijwel gelijk. We krijgen veel complimenten over de tekeningen die we thuis hebben hangen :) Ik kan niet wachten als ons huis en tuin klaar is om die weer door Karen te laten vastleggen. Bedankt!

Karlien ter Meulen

Snelle reactie en duidelijke planning. Studio one of a kind maakt erg mooie illustraties in opdracht en neemt je mee in het proces. Heel blij met het eindresultaat. Aanrader voor een persoonlijk portret of mooie kaarten!

Myrke van Dellen

We hebben Karen gevraagd om het geboortehuis van mijn vader te tekenen. Het is een monumentale boerderij met heel veel details en een hele lieflijke uitstraling. Karen heeft het huis en juist dit gevoel heel goed weten vast te leggen. Het resultaat was heel fraai. In het voorafgaande traject werd er heel goed geluisterd naar de wensen en werden we goed op de hoogte gehouden qua vorderingen en soms ook een sneakpeak. Dit is voor mij echt een meerwaarde. Karen nogmaals dank!

Niek Pouwels

EN DIT IS WAT ZE EROVER ZEGGEN:

Benieuwd hoe ik te werk ga?

bekijk mijn werkwijze

Hoi! Wil je contact met me opnemen over een nieuwe opdracht of om (geheel vrijblijvend) de mogelijkheden te bespreken? Stuur me een e-mail of vul hiernaast het contactformulier in. Ik probeer zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

versturen

Aanvraagformulier

Dankjewel voor je aanvraag!

Ik probeer zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

vul het formulier in en ik neem contact met je op

Gaan we samenwerken?