Zakelijke Illustraties

Jouw bedrijf of event op de kaart zetten met illustratieve producten? Ik maak ambachtelijke illustraties, passend bij jouw huidige of nieuwe huisstijl. Denk hierbij aan een poster, menukaart, strategische praatplaat, (Kerst)kaart, boekcover, productverpakking, et cetera. Verras jouw doelgroep met een geïllustreerd product dat opvalt en jouw unieke verhaal beeldend vertelt. 

Illustratieve producten voor bedrijven

Beelden brengen (complexe) verhalen en boodschappen effectiever over dan louter een verbale beschrijving. Mijn illustraties zitten vol sfeer en emotie. Weg van het strakke en zakelijke. Door in te spelen op het gevoel van je ontvanger blijft je verhaal hangen. In ons kennismakingsgesprek kijken we samen naar wat jouw onderneming nodig heeft om een kick-ass indruk achter te laten bij jouw doelgroep. 

Waarom geïllustreerde visuals?

Zakelijke illustraties

prijs op aanvraag

ja, dit wil ik

Wil je jouw product of verhaal visueel presenteren met handgemaakte, illustratieve visuals? We bekijken samen wat je nodig hebt om jouw volledige verhaal te vertellen. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 
Lees meer...

- Ambachtelijk gemaakte, illustratieve visuals
- Kwalitatief opgemaakt eindproduct
- Onbeperkte feedbackrondes
- Bestanden opgeleverd in (drukklare) PDF, JPG, PNG
- Drukwerkbegeleiding (exclusief druk- en verzendkosten)
< Terug

Zij lieten een
zakelijke illustratie
maken

Zij lieten een zakelijke illustratie maken

Gelijk al na mijn eerste gesprek met Karen was ik enthousiast. Niet alleen heeft zij mijn ideeën goed getekend, maar ook heeft zij mijn eigen sfeer weten vast te leggen in de menukaart. Dat je op een menukaart zoveel enthousiaste reacties kan krijgen, had ik niet verwacht.

FROUKE STAD

Eigenaresse Bij Frouke, Doorn

Ze denkt mee; ze werkt snel; ze is eigenzinnig; ze is een ontzettend fijn en lief mens en bovenal heeft ze een enórm talent voor het maken van one of a kind illustraties op maat. Karen, dank voor jouw fantastische werk! Dat heeft mijn bedrijf oprecht een boost gegeven.

CHARLOTTE DE MOEL

Ceremonieel spreekster

Karen heeft mij fantastisch geholpen met het ontwerp van mijn flyers. Ze heeft naast een groot talent voor ontwerp, tevens verstand van marketing en voorzag mij ook op dit gebied van een waardevol advies.

Fleur Bours

Fleur Bours Photography

EN DIT IS WAT ZE EROVER ZEGGEN:

Hoi! Wil je contact met me opnemen over een nieuwe opdracht of om (geheel vrijblijvend) de mogelijkheden te bespreken? Stuur me een e-mail of vul hiernaast het contactformulier in. Ik probeer zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

versturen

Aanvraagformulier

Dankjewel voor je aanvraag!

Ik probeer zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

vul het formulier in en ik neem contact met je op

Gaan we samenwerken?