Branding

Start jij een nieuwe onderneming of heeft je huidige bedrijf een frisse wind nodig? Bij mij kun je terecht voor illustratieve logo’s, een complete huisstijl en bijbehorende visuals om op te vallen in de massa. Jouw branding vertelt jouw unieke verhaal. Ik kijk ernaar uit om dat samen met jou op een creatieve manier te vertellen.

Logo, branding en visuals

Kom in het vizier van jouw doelgroep met een duidelijke huisstijl waarmee je in één oogopslag laat zien wat je doet en waar je voor staat. Ieder traject is uniek. De een heeft genoeg aan een logo en huisstijlkleuren. Terwijl een ander gebaat is bij een volledige (re)branding met een uitgebreide set aan visuals. In ons kennismakingsgesprek kijken we samen naar wat jouw onderneming nodig heeft om een kick-ass indruk achter te laten bij jouw doelgroep. 

Waarom branding?

Branding pakket

Prijs vanaf €1360

ja, dit wil ik

- Uitgebreid kennismakingsgesprek
- Moodboard
- Ambachtelijk, illustratief logo
- Een primair en een secundair logo
- Onbeperkte feedbackrondes... Lees meer

- Kleurenpalet en kleurcodes
- Typografie voor web en drukwerk
- Mini set illustratieve visuals (iconen)
- Huisstijlhandboek met alle elementen
- Logobestanden in JPG, PNG, EPS. Terug

ja, dit wil ik

Visuals pakket

Prijs vanaf €220

Je logo light of branding pakket uitbreiden met handgemaakte, illustratieve visuals. Een uitgebreide iconen set, visuals voor social media, of illustraties voor diverse onderwerpen en (product)groepen.

Zij lieten
een huisstijl
maken

Zij lieten een huisstijl maken"

Karen heeft de huisstijl voor mijn bedrijf ontworpen. Ik had zelf niet een concreet idee hoe het moest worden en vond het lastig om de juiste vraag bij haar neer te leggen. Maar Karen wist precies hoe ze mijn gevoel moest vangen in beeld. Ze stelt de juiste vragen, ze luistert naar wat je zegt (en niet zegt) en weet vervolgens een ontwerp te maken dat precies het juiste gevoel omvat. 

Joyce van Eerden

House of Imagination

Met plezier heb ik samengewerkt met Karen aan een nieuw logo en folder voor mijn bedrijf. Zij heeft op een mooie, sprankelende manier mijn verhaal en wens vertaald in een logo waar ik heel blij mee ben. De folder die ze creëerde sluit mooi aan bij mijn website en mijn bedrijf. Ze staat altijd open voor feedback en luistert met aandacht. Haar werk voelt heel persoonlijk.

Karin Plancke

Lichamelijke rouwbegeleider

Vanaf het eerste moment was de samenwerking met Karen een schot in de roos. Karen luistert goed en stelt de juiste vragen en vertaalde zo al onze ideeën naar een prachtig logo en een complete huisstijl waar we ongelooflijk blij mee zijn.

Kim van swelm

Eigenaresse Kinderopvang Het Stoerwoud

en dit is wat ze zeggen:

bekijk meer

Het stoerwoud

bekijk meer

KARIN PLANCKE

Projecten

Branding kinderopvang

Logo rouwbegeleiding

Hoi! Wil je contact met me opnemen over een nieuwe opdracht of om (geheel vrijblijvend) de mogelijkheden te bespreken? Stuur me een e-mail of vul hiernaast het contactformulier in. Ik probeer zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

versturen

Aanvraagformulier

Dankjewel voor je aanvraag!

Ik probeer zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

vul het formulier in en ik neem contact met je op

Gaan we samenwerken?