HET STOERWOUD

branding

“Een prachtig logo en een complete huisstijl waar we ongelooflijk blij mee zijn.”

“Vanaf het eerste moment was de samenwerking met Karen een schot in de roos. Karen luistert goed en stelt de juiste vragen en vertaalde zo al onze ideeën naar een prachtig logo en een complete huisstijl waar we ongelooflijk blij mee zijn. Haar creativiteit zorgt telkens voor een spot on visuele uiting passend bij onze stijl. Elke oplevering op tijd en om blij van te worden. Ze is ook gewoon een heel leuk en positief mens, een feestje dus om mee samen te werken. Ik zou het iedereen aanraden!!”

Kim van Swelm, eigenaresse
Kinderopvang Het Stoerwoud

Kinderopvang Het Stoerwoud in Utrecht (voorheen ’t Olefantje) ondergingen een naams- en koerswijziging. Daarbij hoort ook een compleet nieuwe look en feel. Ze waren op zoek naar een branding in ‘kinderboek’ stijl die paste bij hun duurzame koers. Voor deze klant maakte ik een logo, volledige huisstijl en een uitgebreid pakket met visuals. Deze paste ik toe op tal van producten. Van briefpapier, kerstkaarten, raam- en muurschilderingen, bakfietsbestickering, veiligheidshesjes. Je kunt het zo gek niet bedenken. Zie hieronder het resultaat.Dit heb ik ontworpen voor het stoerwoud:

Huisstijl, briefpapier, flyer, Instagram tijdlijn & hoogtepunten, iconenset, set van 8 dierfiguren, signing, kaartenset, roll-up banner, muurschilderingen, bakfietsbestickering, raamschilderingen. 

Wil je ook met mij samenwerken?

Ja, graag!