persoonlijke illustraties

familieportret

Weer eens wat anders dan de geijkte familiefoto; een getekend familieportret! Van jou en je kinderen. Jou en je partner, huisdier of beste vriend(in). Je kind met zijn of haar favoriete knuffels. Of misschien wel van de hele familie, met oma en al. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Getekend portret

Ik teken portretjes. Met de hand. Potlood, pen, ecoline. Lekker old school! Op die manier krijg je echt een unieke illustratie. Ambachtelijk gemaakt en daardoor met enorm veel karakter. Je kunt hem af laten drukken op een posterformaat naar keuze. Leuk voor aan de muur tussen de familiefoto’s, boven het ledikantje van je kindje of prominent op de schouw.

Waarom een getekend familieportret

“Het resultaat is een uniek familieportretje met zeer treffende en charmante karikatuurtjes. Heel bijzonder!”

Fieke Payens

familieportret

ja, dit wil ik

Prijs vanaf €130,-

De kosten zijn inclusief btw, exclusief druk- en verzendkosten. Bovenstaande bedragen zijn indicatief en gelden alleen i.c.m. elkaar in de vorm van een volledig familieportret. Neem voor de exacte prijs geheel vrijblijvend contact op.

Bedenkt welke personen, huisdieren en elementen op het portret mogen komen en reken vervolgens heel eenvoudig zelf de kosten van jouw getekend portret uit. Bekijk de prijzen....

- Volwassene: € 65,-
- Kind (tot 12 jaar): € 40,- .
- Huisdier: € 30,-
- Klein element: € 25,-
- Medium element: € 50,-
- Groot element: €75,-
- Afdruk op A5: € 15,-
- Afdruk op A4: € 20,-
- Afdruk op A3: € 25,-
< Terug

Prijs vanaf €100,-

Portret van persoon, item of huisdier

De kosten zijn inclusief btw, exclusief druk- en verzendkosten. Neem voor de exacte prijs geheel vrijblijvend contact op.

ja, dit wil ik

Wil je 1 persoon of huisdier laten tekenen door mij? Of misschien wel een product of item dat speciaal voor je is. Dat kan! Neem contact op voor de kosten en mogelijkheden.

Wat ik van jou nodig heb

Voordat ik kan starten met het maken van het portret, moet ik natuurlijk precies weten wát je getekend wil hebben. Welke personen of huisdieren moeten straks pronken op de tekening. Zijn er lievelingsknuffels, speelgoed, interieuritems die erbij moeten? Hoe meer personal touches en elementen, hoe karakteristieker het portret wordt.

Van ieder persoon, huisdier of element heb ik duidelijke foto’s nodig. Van personen een duidelijke close-up van het gezicht en minimaal één foto van top tot teen in favo outfit. Daarnaast wil ik graag de lengte weten én een korte beschrijving van het karakter van de persoon. Ik maak van alle losse foto’s een mooie compositie voor het geïllustreerde portretje. 

Ik streef ernaar om ieder portret binnen 4 weken na ontvangst van de input op te leveren. Afhankelijk van de ruimte in mijn agenda en de omvang van de aanvraag. Sneller nodig? Dit kan soms in overleg.

portret aanvragen

Zij lieten een
getekend portret
maken

Zij lieten een getekend portret maken

Snelle reactie en duidelijke planning. Studio one of a kind maakt erg mooie illustraties in opdracht en neemt je mee in het proces. Heel blij met het eindresultaat. Aanrader voor een persoonlijk portret of mooie kaarten!

Myrke van Dellen

Een prachtig portret van ons gezin. Echt mega blij mee!

kelly vonk

EN DIT IS WAT ZE EROVER ZEGGEN:

Benieuwd hoe ik te werk ga?

bekijk mijn werkwijze

Hoi! Wil je contact met me opnemen over een nieuwe opdracht of om (geheel vrijblijvend) de mogelijkheden te bespreken? Stuur me een e-mail of vul hiernaast het contactformulier in. Ik probeer zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

versturen

Aanvraagformulier

Dankjewel voor je aanvraag!

Ik probeer zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

vul het formulier in en ik neem contact met je op

Gaan we samenwerken?